Για να μην ξεχνιόμαστε

Θα το βάλουμε και θα το ξαναβάλουμε το βίντεο για να κάνει το κύκλο του διαδικτύου
να το μάθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ;;;δείτε το προηγούμενο πόστ για τον επαγγελματία εδώ

Το απόγευμα σας έχουμε και άλλον επαγγελματία αντιρατσιστή...εκεί να δείτε γέλια

2 σχόλια :

 1. Η κ. Μαριλένα Κοππά είναι Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Επίκουρη Καθηγήτρια Βαλκανικής Πολιτικής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ και είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής για την Κοινωνική Ένταξη των Μεταναστών από το 2007. Η κυρία αυτή, στις 11/2/09 έκανε την εξής ερώτηση στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο περί «Λειτουργίας Ισλαμικού Τεμένους στην Ελλάδα»
  «Με δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει προνοήσει για την λειτουργία ισλαμικού τεμένους -παρότι έχει ψηφιστεί ανάλογος νόμος, ο N.3512/2006 και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 6- έτσι ώστε οι μουσουλμάνοι να μπορούν να ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και επίσης έχοντας υπόψη το υψηλό χρηματικό πρόστιμο ( 60.000 ευρώ) που επέβαλε η Νομαρχία Αθηνών σε έλληνα ιδιοκτήτη χώρου, λόγω του ότι χρησιμοποιείτο παράνομα ως χώρος θρησκευτικής λατρείας αλλοδαπών ερωτάται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

  Με ποιο τρόπο προτίθεται να πιέσει το κράτος μέλος έτσι ώστε να λάβει σοβαρά υπόψη του μια συμβατική υποχρέωση της ΕΕ για ελεύθερη και απρόσκοπτη έκφραση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων?
  Θεωρεί η Επιτροπή ότι η επιβολή προστίμου για τέτοιου είδους υποθέσεις, σε πολίτες που ενοικιάζουν χώρους σε αλλοδαπούς, αντίκειται στις θεμελιώδεις ελευθερίες και στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα?»
  Επίσης η εν λόγω κυρία ανησυχεί σε βαθμό υπερθετικό επειδή η χώρα μας δεν παρέχει πολιτικό άσυλο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών από το Ιράκ. Εκανε και σχετική επερώτηση στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με θέμα «Άσυλο και Πρόσφυγες». Η απάντηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην ανησυχούσα κυρία για τον μη την ικανοποιητικό εξισλαμισμό της Ελλάδος είναι η εξής:
  «Απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  Η Επιτροπή εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση όσον αφορά το άσυλο στην Ελλάδα και έχει έλθει σε επαφή με τις ελληνικές αρχές μετά από κατηγορίες από διάφορες πηγές περί μη συμμόρφωσης με το κοινοτικό κεκτημένο στον τομέα του ασύλου, και ιδίως με την οδηγία 2005/85/EΚ του Συμβουλίου. Η Επιτροπή βρίσκεται στο στάδιο εξέτασης όλων των σχετικών πληροφοριών και, εφόσον χρειάζεται, θα προβεί στις σχετικές διαδικαστικές ενέργειες σύμφωνα με την εξουσία που της έχει ανατεθεί από τη συνθήκη για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, ώστε να διασφαλίσει ότι η Ελλάδα συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις της δυνάμει του κοινοτικού κεκτημένου στον τομέα του ασύλου.
  Σχετικά με την εφαρμογή του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 343/2003 του Συμβουλίου όσον αφορά την Ελλάδα καθώς και με την προσφυγή της Επιτροπής κατά του κράτους μέλους αυτού για μη συμμόρφωση με τον κανονισμό, η Επιτροπή θα παρέπεμπε το αξιότιμο μέλος του Κοινοβουλίου στην απάντησή της στη γραπτή ερώτηση E-6748/08 του κου Saïd El Khadraoui» .
  Είναι περιττό να αναφέρουμε τις αντίστοιχες δραστηριότητες των βουλευτών του SIRIZA. Όσο αφορά την Νέα Δημοκρατία, αυτή διεξάγει την ευγενική άμιλλα στην μετατροπή της Ελλάδος σε μουσουλμανική και «πολυπολιτισμική» χώρα μέσω των διοικητικών πράξεων του κ. Παυλόπουλου που αφορούν τους λαθρομετανάστες. Από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης των σημερινών παρακμιακών πολιτικών γραικυλισμών. Όμως το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν θα μπορέσει ο Ελληνικός λαός να κάνει την υπέρβαση του και να αντισταθεί στην επερχόμενη θύελλα πριν είναι πολύ αργά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κοινοτικο κεκτημενο στον τομεα αντιμετωπισης τρομοκρατιας υπαρχει?
  Ας μας ενημερωσει καποιος Ελληνας Ευρωβουλευτης η καθηγητης Παντειου .
  Ασυλο σε ανθρωπους που διαπρατουν αδικηματα ολου του ποινικου κωδικα στην χωρα που τους φιλοξενει και τρομοκρατουν τους πολιτες της , ειναι αδιανοητο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή