Συμπτώσεις η συγκοινωνούντα δοχεία;

Όσοι παρακολουθήσατε την χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Χαρδαβέλλα θα ξεραθήκατε στα γέλια βλέποντας τον γνωστό και μη εξαιρετέο κύριο Κούρκουλα να "ξεβρακώνετε" από τους παρισταμένους για το ποιός είναι ο ρόλος του στο Εφετείο! (δείτε αυτό)

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε πολλά αφού τα περισσότερα τα έχουμε γράψει από καιρό...μερικές επισημάνσεις μόνο ....

Καταρχάς να θυμίσουμε πως ο κύριος Κούρκουλας ήταν αυτός που μαζί με τον κύριο Κωνσταντίνου υπέγραφαν το κάλεσμα για τις διαδηλώσεις των Μουσουλμάνων (δείτε εδώ το θέμα αλλά και τις υπόλοιπες οργανώσεις που συμμετέχει ο κύριος)

άλλη μία σύμπτωση είναι πως όπως βλέπετε στην φωτογραφία ο κύριος Κούρκουλας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της δήθεν παρουσίασης βιβλίου στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα που άναψε την σπίθα του νέου γύρου αντιπαραθέσεων με τους κατοίκους στην περιοχή.

και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο...
και επειδή η θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων μάλλον δεν είναι μόνο θεωρία
δείτε και αυτή την φωτογραφία
είναι από την ίδια εκδήλωση....και στην φωτογραφία είναι η κυρία Βήχου!
το περίεργο στην φωτογραφία δεν είναι η συγκεκριμένη κυρία...αφού όπου γάμος και γιορτή η βασίλω πρώτη....


το περίεργο είναι πως ο νεαρός με το κράνος που δείχνουμε με το βελάκι είναι ο ίδιος νεαρός που βλέπετε στην τρίτη φωτογραφία που καθοδηγεί τους λαθρομετανάστες μέσα από το εφετείο κατά την διάρκεια των επεισοδίων στις 9 Μαίου!!!!

** Για μια ακόμη φορά επιλέξαμε να καλύπτουμε τα πρόσωπα στις φωτογραφίες, ακόμη και του νεαρού που συντόνιζε τους αλλοδαπούς μέσα από το εφετείο...
Στην περίπτωση της κας Βήχου και του κου Κούρκουλα δεν έχουμε βάλει κάτι αφού είναι περιττό καθώς οι ίδιοι έχουν αποφασίσει να εκτεθούν δημοσίως χωρίς να τους ενδιαφέρει να μην γίνει γνωστή η ταυτότητα τους.

3 σχόλια :

 1. *** Και ένα μήνυμα προς τους κύριους Κόκκινους αντιρεπόρτερ του χαβιεδομιντια...
  μάγκες δεν είστε οι μόνοι που μπορούν να τραβάνε φωτογραφίες...αν θέλετε συνεχίστε να στοχοποιείτε αθώους απλά φροντίστε μην η πρακτική σας, σας γυρίσει μπουμεραγκ και εκεί που νομίζετε πως έχετε πιάσει τον παπα από τα αρχ****...σας μείνουν μόνο τα αρχ****...και ξαφνικά βρεθείτε να φιγουράρετε σε όλο το διαδίκτυο! Φυσικά και το παρόν μήνυμα δεν είναι απειλή...πρόκειται περι απλής ενημέρωσης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μηπως ο Κουρκουλας ειναι και ψιλαδελφή; Γιατι πολυ "κουνιστο" τον ειδα στην εκπομπη του Χαρδαβελα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή