Το πρώτο επετειακά βαμμένο άρμα μάχης που θα παρελάσει αύριο

Το πρώτο άρμα μάχης του Ελληνικού Στρατού και του Όπλου των Τεθωρακισμένων το οποίο θα εμφανιστεί σε παρέλαση εθνικής επετείου με καλλιτεχνική απεικόνιση επ’ αυτού είναι πλέον γεγονός και στην αυριανή παρέλαση θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση!
Συμφώνως με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα www.defenceline.gr «Ένα επετειακό άρμα Leopard-1A5, που όπως φαίνεται θα ανοίξει ως σημαιοφόρο τη φετινή παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων της 25ης Μαρτίου, βρίσκεται στο ΚΕΤΘ.
 Φέρει έναν εντυπωσιακό διάκοσμο που συνδυάζει το Εθνικό μας Σύμβολο και τα εμβλήματα του ΓΕΣ και του Όπλου των Τεθωρακισμένων, στέλνοντας ένα μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας, ενότητας και αμυντικής υπεροχής προς κάθε κατεύθυνση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άρμα μάχης απόκτησε την επετειακή φορεσιά του από ομάδα εθελοντών της Ενώσεως Πλαστικομοντελλιστών Ελλάδος, της IPMS Hellas , που εργάστηκε με ζήλο και ενθουσιασμό, επί τη βάση σχεδίων που πρότεινε προς την ιεραρχία του ΓΕΣ, κατόπιν πολύ συγκεκριμένων οδηγιών του ΓΕΣ/ΔΙΤ, καθώς και τελικής εγκρίσεώς τους από την Ιεραρχία, έπειτα από σχετική πρόσκλησή τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου